Mer Silly Season Fotboll

Spekulationerna i Europas fotbolls värld går vidare.
Vi börjar med svenska ögon är Marcus Berg är nära en flytt till Hamburg för 122 miljoner. Bundesliga alltså.
Jag tror att han kommer göra minst lika bra ifrån sig i Tyskland, men hade inte premier league varit bättre för Torsby pojken?
Zlatan ser också ut att bli kvar i Inter där han kanske kommer få en ny portugisisk medspelare i form av Ricardo Carvahlo. Som vill lämna Chelsea och meddelat till ledningen att acceptera ett bud från Inter.
Kim Källströms Lyon ser ut att tappa många tunga namn och inga namn på väg in. Kanske lite spel tid för Kim äntligen. Eller?
Olympiakos sägs vara intresserad av svensken, men Lyon har ganska hög prisslapp på Kim.
En annan intresant övergång kan vara att Craig Bellamy lämnar City och går till Spurs. Tottenham har iaf lagt ett bud nu när City har värvat Santa Cruz och har Tevez på gång.
Som jag sagt så tror jag att Manchester City kan bli riktigt farliga i år. Nu har man Brasiliens mittback Lucio på gång för bara 7 miljoner euro.
Arsenal då? Jo dom får iaf behålla sin holländska stjärna Robin van Persie som förlänger med klubben.

En lite rolig notis i mina ögon är iaf att Christian Vieri tränar med en Premier League. Borde inte snubben lägga skorna på hyllan? Det känns som att hans tid är kommen att släppa fotbollen och göra nått annat. Kanske ekonomisk kris hos Italienaren? 35 åringen är iaf i England och tränar med Blackburn Rovers.

Steven Gerrard is much better then Frank Lampard!

Hampus "Pussi" Wik

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0