Sverige - Spanien och Grekland - Ryssland

Vi börjar med EM höjdpunkten. Helt klart denna match för alla svenskar. Jag tror tyvärr vi  förlorar denna match på grund av dålig start elva. Den borde se ut som följer:


                                Zlatan Ibrahimovic   Henke Larsson

       Fredrik Ljungberg    Kim Källström     Anders Svensson   Chippen Willhelmsson

        Mikael Dorsin    Olof Mellberg        Petter Hansson          Mikael Nilsson

                
                                                       Andreas Isaksson

Varför nu Micke Dorsin undrar alla jo för om vi kolla i Champions League som var nu i år möttes Rosenborg och Valencia. Rosenborg vann båda matcherna och vi alla mins hur Glenn Hysen fick grympa run arenan. Dorsin plockade bort Silva helt i matchen mot Valencia så varför inte ge honom chansen nu att bevisa att han gör det igen??
Många säger även att dom vill ha Sebastian Larsson på planen men varför det när Chippen spelar i La Liga och gör otroligt bra ifrån sig.
Nu är ju Chippen skadad så då är det lika bra att låta Sebastian Larsson få spela annars hade Kennedy varit bra skulle ja tro!
Vi måste dock vara på våran vakt för att Torres och Villa är inte att leka med speciellt inte efter att David Villa gjort 3 mål i första matchen mot Ryssland. Även playmakern Iniesta måste Anders Svensson hålla ett kraftigt öga på.
Jag tror på 2-0 till Spanien men hoppas på annat resultat.


Andra matchen då.
En tråkig match med 2 st defensiva lag som kommer spela tight speciellt Grekland. Båda lagen måste dock ta 3 pinnar för att gå vidare i EM skulle jag tro. Vi alla här hemma i Sverige hoppas på ett X för ett så bra utgångs läge som möjligt för oss. Tror dock att Ryssarna kommer att styra matchen och kanske ta ledningen men att Grekland kommer att jobba sig in i matchen och att Dellas nickar in en hörna. 1-1 tror jag här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0