Spanien - Italien och semifinalerna

Vi börjar med sista kvartsfinalen som var en riktigt sunkig en.. inte bra någonstans... Spanien som ändå försökte lite men det va inte mer än lite. Mot ett Italien som inte ens ville vinna tragiskt nog. Få tal vassa chanser i matchen var det också men ändå kul med ett straff avgörande. Kollar vi alla kvartsfinaler så har 3 av 4 avgjorts i förlägning eller på straffar. Det var också något ja upptäckte under matchen var att ingen fick kramp som man borde ha efter 120 minuter. Straffarna var desto bättre bra straffar över lag och även en fin räddning av Casillas. Grattis spanien iaf!

Förrgårs Man:
David Silva - Spanien - Försökte ändå trots sitt lags inte så kraftfulla slit gjorde en bra match synd att inte målet kom.

Semifial 1.
Turkiet - Tyskland
Jag säger bara lycka till Turkiet det kommer ni behöva.... Med 4 avbytare, i princip alla nyckelspelare skadade eller avstängda och man möter Tyskland. Nu åker ni ut Turkiet tyvärr men nu lär ni ha packat väskan. Kan bli stora siffror i denna match om Tyskland får igång sitt rull. Nu fick man ju igång Bastian Sweinsteiger i förra matchens. Det vore bra om det lossna helt för Miroslaw Klose lik väl. Turkiet utan Nihat och Emre blir otroligt svårt. Frågan är om dom ens hade klarat det med sina spelare överhuvudtaget. Det är redan en chock att dom gått så långt som dom har gjort. Hade varit roligare med Kroatien här. Det man hoppas under kvällens match är att se Turkiets 3:e målvakt hoppa in som ute spelare.

Semifinal 2.
Ryssland - Spanien.
Första matchen slutade 4-1 till Spanien och där lekte man med ett Ryssland som inte var bra någonstans. Nu har man spelat upp sig och nu har man Arshavin. Spanien måste rycka upp sig från kvartsfinalen om man vill ta sig till final och ta sin andra EM medalj någonsin. Spaniens inte så snabba mittbackar får iaf se upp för ett explosivt Ryssland med många djupledslöpningar. Samtidigt måste Ryssarna se upp för ett boll trixande Spanien. Nu hoppas jag att man får se lite mer i från Barcelona stjärnorna Xavi och Iniesta som inte har presterat alls hittils. Tror detta är en semifinal värd att se. Kan vara så att Spanien nu när dom vann första med 4-1 att dom tror detta ska gå enkelt. Vi minns ju vad som hände med både Sverige och Holland när man tänker så. Sen får man inte glömma Rysslands coach Guus Hiddink som är en enorm tränare kanske en av världens bästa. Sir Alex ligger där i top med måste ja tillägga. Nåja en bra match hoppas vi på ! :D

Nu åker jag på extramönstring och sedan utomlands så vi får se hur mycket jag kan skriva under dom nästa 10 dagarna


TJING


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0