Tebax :D

Tjenis penis!
Jag har glömt att blogga på ett tag nu men det har varit mycket med jobb och lite små resor med mera som har hindrat mig. Har tyvärr inte hunnit kolla så mycket idrott när ja inte haft tillgång till internet t.ex.
Jag kan ju nämna att Bajen gjorde en fin match när man slog MFF borta med 4-2 och ett grattis till IFK GBG som vann första kval matchen till champions league med hela 5-0. Även ett litet plus till Enköping som slog IFK Norrköping i svenska cupen efter ett förlängingsdrama och sedan straffar starkt Enköping!!


Fotboll från allsvenskan!

Fotbollen igår innehöll 2 allsvenska matcher. Där mitt favorit lag Hammarby tog emot Norrköping hemma. Vilken start Bajen fick på matchen med ganska tidigt 3-0 efter mål av Paulinho, Davies och Petter Andersson. Norrköping pressade lite i slutet av halvleken och peta in 3-1. I början av andra vart det match igen när ett Islänskt sammarbete gav 3-2. Då börja man fundera lite vart matchen skulle ta vägen så ser man att får unga stor stjärna i Bajen Petter Andersson gör 4-2. Inte nog med det utan i slutet av matchen så lyckas ändå Norrköping göra 4-3 och helt plötsligt är det match igen. Hammarby lyckades ändå hålla undan och klättra några placeringar i tabellen.

Andra matchen var mellan Göterborg och Helsingborg där vet ja inte hur matchen var riktitgt men resultatet blev till slut     1-1 tack vare att Göteborgs Målvakt gjorde en riktig tabbe ensligt sportbladet och han själv. Helsingborg ska alltså vara glada över 1 poäng bort på Ullevi mot Göteborg.

En annan stor sak i fotbolls världen är att C. Ronaldo har nu tackat ja till Real Madrid. Vi får väll se hur det artar sig men kommer han gå eller inte det återstår att se!?

TJING

Tillbaka från semestern

Nu är jag tillbaka kära läsare mer taggad en någonsin. Så jag tänkte dra lite om Tennisen Wimbeldon förstås. Jag tittade på både dubbeln, tjejernas och herrarnas final. Vi börjar med dubbeln där våran dubbel stjärna Björkman gjorde sin sista match (antagligen). Det var en ganska underhållande match där Björkman och hans sydafrikanske partner inte räckte till men det kanske är fullt förståligt efter att ha slagit ut tvillingarna Bob och Mike Bryants. Vi tar iaf farväl av en tennis profil.

Damernas final då. Där jag trodde Serena Williams skulle slå syrran Venus men tjii fick jag. En tråkig final med så mycket fel servar det kan bli. Sen så utklassade Venus sin syster enligt mig iaf. Spelet var på två olika nivåer.

Herrfinalen då....
Den klassiska som vi sett X antal gånger nu mellan Federer och Nadal. Jag höll stenhårt på Nadal så att Björn Borg fick behålla sitt rekord som har varat ett tag och inte är det lättaste att ta från honom men Federer var nära. Mycket bra tennis match den bästa jag har sett måste jag säga. 5 set som var i stenhård kamp med många riktigt fina och underhållande bollar. Grattis Nadal och även Spanien till EM-guldet

RSS 2.0